At købe nyt gulv er en investering

At købe nyt gulv er en investering, du skal blive glad for. Hver dag i mange år. Derfor er det vigtigt, at du overvejer, hvilke ønsker og krav dit gulv skal leve op til. Skal det være let at holde rent? Varmt og blødt at lege på? Miljøvenligt? Godt at stå på i mange timer? Alle har vi indivduelle ønsker og behov.

Husk på vi også leverer gardiner

Gulvguiden hjælper dig på vej

Gulvguiden er produceret for at give en fyldestgøre informationen og et  komplet billede af mulighederne, der findes ved valg af nyt gulv til hjemmet. Gulvguiden giver dig indsigt i hver gulvtypes styrker og egenskaber. Den  inspirerer og informerer omkring praktiske forhold som rengøring og vedligeholdelse.  Læs den i ro og mag. Drøft fordele og ulemper ved de forskellige gutvtyper  med din familie. Brug Gulvguiden som et redskab, der hjælper dig godt på vej gennem alle gulvalgets faser. Vi ønsker dig god fornøjelse.

Trægulv

Montering av trægulv

Laminatgulv

Montering av laminatgulv

Montering av trægulv

Vinylgulv

Montering av vinylgulve

Tæpper

Linoleum

Montering af linoleumsgulve

Et linoleumsgulv skal fuldklæbes til undergulvet og er ikke nær så blødt og føjeligt som f.eks. væg  til væg tæpper og vinyl. Det er vanskeligt at lægge selv, og vi anbefaler derfor at lade en fagmand gøre det.

Klinker

Montering af klinker

Indeklima