En sofa er familiens samlingspunkt

En sofa er familiens samlingspunkt – En sofa hvor der er virkelig plads til masser af mennesker kan folde sig ud, og hvor mulighederne er mange. Med alt fra spaceage design til klassiske former, sofaen fra Meno kan virkelig skabe en stemning i din dagligstue. På en hjørnesofa kan flere side samlet – uden at skulle side på en lang række. Vores hjørnesofaer er for 4 til 6 personer, man kan også udvides – næsten i uendelighed. Her på siden er der over 50 forskellige modeller,og du kan selv bestemme farver og materialer.

En moderne chaiselong Sofa

Kom hjem, slap af, tænd fjernsynet og se dine yndlingsprogrammer i totalt komfort i en lækker chaiselong. En moderne chaiselong er sofaen hvor alle mulighederne udnyttes optimalt, og alle kan være med. Er du til lækkert italiensk okselæder der passer til farvesammensætningen i din stue? Boligcenter Kæden har et enormt udvalg af smukke 1+2+3 personers sofamodeller og chaiselong sofaer, og så kan du bestemme farverne og indtræket selv og derved skabe din helt egen stil!

Boligcenter Kæden er en professionel møbelkæde

Boligcenter Kæden er en professionel møbelkæde, der har været specialist i moderne lædersofaer, lænestole og sofaborde eller sagt på en anden måde: ALT TIL HJEMMET! Vores produktsortiment omfatter moderne lædersofaer, stofsofaer, lænestole og sofaborde, etc. Og vi har mere end 400 forskellige modeller for kunderne at vælge imellem. Vores produkter har gennemgået certificering til Management System Certificate ISO9001, Environment System Certificate ISO4001, SGS kvalitetssystem og har fået mange hædersbevisninger fra vores regering. Vi har et meget professionel kvalitetskontrol team til at dobbelttjekke alle detaljer for at sikre, at der ikke er nogen kvalitetsproblemer med vores produkter. Vi fokuserer på høj kvalitet til en rimelig pris, unikt design, et solidt omdømme og fremragende service og hurtig levering.