Familien og indretning

Familien og indretning – Gennem vores hjemmeside har vi forsøgt at give dig et indtryk af de forhold, du skal tage højde for, når du skal købe nyt gulv, gardiner, solafskærming, male, tapetsere eller udføre andet indteriørarbejde.Vi håber og tror, at det er lykkedes os med denne hjemmeside at hjælpe dig godt på vej.

Den endelige beslutning ligger naturligvis hos dig og din familie, og den kan I først tage, når I kommer ud til jeres lokale forhandler. Her kan I se det store udvalg af farver, strukturer og mønstre. Mærke på de forskellige gulvtyper og fornemme, at de hver især har deres særlige præg. Se hvilke løsninger vi kan give dig på indretning, eller blot se det sidste inden for tapeter fra verdens ledende tapetfabrikker.

Måske er der opstået nye spørgsmål efter, I har været gennem vores hjemmeside. Dem kan jeres forhandler helt sikkert svare på.Kom ud og besøg din lokale forhandler. Få råd og vejledning til at vælge den løsning, som bedst dækker Jeres krav og behov. Vi gør opmærksom på at vareudvalget ikke er ens hos alle medlemmer.