Hos Boligcenter Kæden kan vi tilbyde vores kunder en lang række af sofamærker, når familien skal ud og have ny hjørnesofa, hvor hele familien kan sidde. Du kan derfor trygt kigge forbi i en af vores butikker og se vores mange udstillingsmodeller, hvor du kan både føle og se, hvilken hjørnesofa, der passer til dig og din familie.

Der er forskel på modeller og typer af stof, både almindeligt stof og læder, og det er derfor vigtigt, at du har undersøgt markedet, inden du køber din nye hjørnesofa. Vi tilbyder vores hjælp, så du lettere kan vælge, hvilken hjørnesofa du skal vælge.

Din nye hjørnesofa til stuen

​Med de mange muligheder kan det være svært at vælge, hvilken hjørnesofa der skal være i din stue. Vi er specialister i mærkerne Top line og Hjort Knudsen, og tilbyder også flere af deres modeller som udstillingsmodeller, så du som kunde kan se sofaen.

Vi har en leveringstid på fire til fem uger, og leverer altid til din stue, så du slipper for bekymringer om, hvordan din nye sofa kommer ind ad hoveddøren. Det skal vores professionelle fragtmænd nok klare for dig.

Kontakt os

​Hvis du ønsker os som din leverandør af din nye hjørnesofa, kan du altid kontakte os på telefon og høre dine muligheder. Du kan også besøge os i en af vores butikker, hvor vi hjælper med at designe din nye hjørnesofa specielt til dig og din familie.