Mangler i hjælp til indretning af Kontor / Værelse?

 

Kontor / Værelse

Indretning af Kontor / værelse

Mangler i hjælp til indrening af kontor / værelse? Hos Boligcenter Kæden har vi masser af gode ideer til hvordan i kan indrette både hjemmekontoret og værelser. Når i skal indrette kontor eller hjemmearbejdsplads er der mange spændende muligheder. Kontoret er et vigtigt rum, da der her tilbringes mange arbejdssomme, eftertænksomme og kreative timer. Hvordan gør man et kontor på blot to kvadratmeter stemningsfyldt? Indretning og inventar har betydning for, om du kan udføre dit arbejde med hensigtsmæssige arbejdsstillinger ved både skrivebordet og kontorstolen. 

Igang med at indrette kontor eller værelse?

Find inspiration til indretning af kontor eller værelse her på Boligcenter kædens hjemmeside

Hos Boligcenter Kæden er vores udvalg smarte sovesofaer. En sovesofa kan sørge for i spare plads ligemeget om den skal benyttes hver nat. I får en sofa, i kan nyde synet af i løbet af dagen og som er behagelig at sove i, om natten. Hos os kan i finde mange forskellige sovesofaer i forskellige bredder, så den passer til antallet af overnattende gæster. Sørg for at vælge en sofa med en større bredde, når sofaen er udslået, hvis du vil sikre plads til at 2 overnattende gæster kan sove behageligt.

sovesofa
En sovesofa er 2 møbler i et

En sovesofa er 2 møbler i et

 
En flot sovesofa

En flot sovesofa

 
sovesofa til værelset

sovesofa til værelset

 

Stort udvalg af sovesofaer

Sovesofaer findes i mange forskellige former og designs, så i let kan finde en, lige præcis den der matcher til jeres behov og til jeres personlige indretning. Hos Boligcenter Kæden har vi i vores webshop samlet mange af vores sovesofaer i stof, hvis du forestiller dig at din sovesofa skal være i stof. Vi har ligeledes samlet et udvalg af sovesofaer i læderlook, så du nemt kan finde frem til din nye sovesofa.

På Boligcenter Kædens hjemmeside har vi et stort og lækkert sortiment indenfor følgende kategorier til Kontor og værelse:

Indretning af kontor

Kontorstol

Skrivebord

Nyt