Find jeres nye lænestol her

 

Lænestol

Inspiration til jeres nye reoler

Invitér hyggen indenfor med en ny lækker lænestol fra Boligcenter Kæden. Hos os kan i få en lænestol i mange spændende varianter. Nogle ønsker de mere klassiske stole i læder, hvor man kan lægge benene på en tilhørende skammel. Andre vælger en mere moderne stil, hvor den stol de vælger skal være flot at se på. Når i skal ud og investere i en ny lænestol, bør i overveje: Hvad skal i bruge stolen til? Ønsker i at ryglænet kunne justeres og skal benene kunne svinges op, når du ser sidder i stolen foran tv´et eller kigger i din iPad? Eller er det vigtigere for jer, at stolen adskiller sig fra det mere klassiske i stil og farve, der giver et mere designer agtigt look i jeres hjem?
Kæmpe udvalg af lænestole

Læderstol i stof

 
En lænestol kan fåes i mange varianter

En lækker læderstol

 
Læderlook betyder, at lænestolen ser ud til at være fremstillet i læder

Læderlook

 

Med en god lænestol sidder man godt

En lænestol man kan hvile sig i

Forskellige steder i din bolig til en god stol

Har i et læsehjørne i stuen er en komfortabel lænestol lige præcis det du søger. Den er bygget til dig, der elsker at sidde og læse de gode og spændende bøger eller blot lige nappe en lille lur i ny og næ. Det er lænestolen til dig, der ønsker god siddekomfort.

Som ekstra møbel til jeres flotte sofa arrangement i stuen, finder i altid en skøn lænestol, der passer perfekt til jeres sofa. Det er med til at skabe en ekstra siddeplads omkring sofabordet hvilket for mange er guld værd.

Hvad med børneværelset? Mangler i en god stol at sidde i, når der skal læses yndlingsbøger og digte op for jeres børn eller du skal amme din baby? Så bør i overveje en stol til børneværelset. Det kan være en uundværlig funktion.

På Boligcenter Kædens hjemmeside har vi et stort og lækkert sortiment indenfor følgende kategorier til dagligstuen:

Sofaer

Sofaborde

Reoler

Gardiner

Nyt

Mangler i en ny lænestol?

Sid godt og komfortabelt i en ny lænestol fra Boligcenter kæden

Når i har afklaret lænestolens formål, bør i gøre jer klar, hvad slags materiale i ønsker stolen skal være lavet af. Læder er et naturmateriale, der betyder, at det ændre look og karakter gennem en årrække. En læderstol kræver noget kræver vedligehold for at holde sig pæn. Den er dog nem at holde ren. Fordelen ved læder er at det er super slidstærkt materiale. Vælger i at lænestolen skal leveres i stof giver det et blødere look end læder og stof er ikke så vedligeholdskrævende som læder, men stof er sværere at rengøre. Vi anbefaler altid at imprægnerer jeres tekstil lænestol inden i benytter den, da det gør stolen nemmere at rengøre. Vi kan udover stof og læder, tilbyde lænestole i læderlook. Læderlook betyder, at lænestolen ser ud til at være fremstillet i læder, men er reelt fremstillet i et syntetisk materiale. Det synetetiske materiale sørger for at, at stolen ikke på samme måde har brug for samme vedligehold og pleje som ægte læder og det er desuden nemt at rengøre. Ligemeget, hvad i skal benytte lænestolen til samt hvilket materiale, i bedst kan lide, kan i hos Boligcenter Kæden altid finde et bredt udvalg.
Tv-bord
lænestolen i god kvalitet
forskellige varianter
smukke stole til stuen

Ring til os

(+45) 123 456 7898