Mangler i nye lækre madrasser?

 

madrasser

Find jeres nye madrasser her

En lækker boxmadras er enkelt bygget op over en træramme, i skal faktisk kun sætte ben eller meder under, så er jeres nye seng klar. Hos Boligcenter Kæden har vi et stort udvalg i forskellige typer og størrelser, så i har mange gode muligheder for at vælge den madras, der matcher jer bedst. Vi anbefaler, at madrassen er mindst 10 cm længere end din højde.

Søger i efter nye madrasser?

Find inspiration til valg af jeres nye madrasser til soveværelset her på Boligcenter kædens hjemmeside

Hos Boligcenter Kæden er vores kontinentalsenge, der er bygget op af flere lag. Selve bunden er bygget på en ramme der enten leveres med eller uden fjedre. Lige over den ligger så en lækker springmadras. Sprigmadrassen er fremstillet således den er vendbar og ovenpå den ligger en topmadras. Til kontinentalsengene følger der også en gavl med, eller ihvertfald med mulighed for tilkøb af gavl.

Vi leverer selvfølgelig også mange forskellige En topmadrasser, der kan yde den ekstra støtte og komfort, da den sikre god trykaflastning. I vores webshop fører vi et bredt udvalg af forskellige topmadrasser der leveres i materialerne purskum, koldskum, memoryskum og latex. Topmadrasserne er udviklet til at tilpasse sig kroppen og yde optimal trykaflastning. Trykaflastning vil resultere i en rolig og mere dyb søvn.

senge
senge

Madrassen skaber ligge komforten

 
Indretning af soveværelset

En god madras er lig god søvn

 
Indretning af soveværelset i hjemmet

Vi hjælper gerne med indretning

 

De gode madrasser er vigtig for god søvn

Vælger i en foldemadras er den god at have i hjemmet hvis i har legende børn eller blot trætte forældre. Madrassen giver god komfort og fungerer super fint som underlag, hvis jeres børn kan lide at mosle rundt. Foldemadrassen kan også benyttes som en alternativ gæsteseng til overnattende gæster.

Hos Boligcenter Kæden finder i altid et bredt udvalg af foldemadrasser i forskellige kvalitet og i mange forskellige farver. På den måde kan i med lethed vælge den foldemadras, der matcher til jer, jeres familie og jeres behov.

På Boligcenter Kædens hjemmeside har vi et stort og lækkert sortiment indenfor følgende kategorier til soveværelset:

Alt til soveværelset

Elevationssenge

Dyner og puder

Nyt

par i soveværelse
senge til soveværelset
indret jeres soveværelse

Ring til os

(+45) 123 456 7898