Find jeres nye reoler her

 

Reoler

Inspiration til jeres nye reoler

Reoler er ikke bare til opbevaring. De er praktiske på kontoret til diverse papirer, mapper og bøger. I jeres dagligstue kan i også benytte en reol som en del af jeres moderne indretning af boligen. Hos Boligcenter Kæden har vi altid det bredt udvalg af reoler i mange forskellige stilfulde variationer som både kan anvendes til opbevaring samt til udstilling af pyntegenstande, bøger, film, spil, planter og meget mere.

Alle genstande boligen har ofte sin helt egen plads i indretningen. Ellers kan det opstå, at der bliver rodet som følge af, at i ikke aner, hvor i skal lægge jeres ting. En reol er uden diskussion en god opbevaringsløsning til de ting vi ikke bruger så ofte. Og med en lettilgængelig reol er det nemt hurtigt at finde tingene frem igen når i skal bruge dem igen..

Mangler i reoler?

Find jeres nye reol her på Boligcenter kædens hjemmeside

Reoler bygget i solidt træ er altid en god løsning, da de kan benyttes til både til opbevaring, men også udstilling af dekorative ting såsom lysestager, bøger, potteplanter og diverse pyntegenstande. De er geniale til mange forskellige ting, du gerne vil have stående fremme, så i har mulighed for at både i selv og jeres gæster kan nyde godt af dem. En reol er også fantastisk til simple hverdagsting, der sagtens kan være både æstetiske at kigge på, når bare man er kreativ med at få stillet tingene flot op. Det gør det uden diskussion lettere, når tingene har en fast plads i reolen.
Hos Boligcenter Kæden har vi et bredt udvalg af både lave samt høje reoler, lavet i træ med meget forskelligt design og plads. Nogle af vores designs er lukkede i siderne, så de er gode til opbevaring. Andre er åbne i siderne og egner sig bedst til diverse pyntegenstande etc, der ikke er afhængig af , få så meget støtte fra selve reolen for at kunne holde sig stående.
reoler
lys reol

Lys reol

Hænge reoler

Hænge reoler

Reol til opbevaring

Reol til opbevaring

Reoler bruges til at skabe miljø

En reol er både praktisk og flot

En reol skal da helst gerne være både pæn at se på, men samtidigt må den heller ikke optage for meget plads i stuen eller værelset. Vi har i vores webshop samlet et bredt udvalg af reoler i både “slanke” modeller med meget opbevaringsplads til blandt andet spil, bøger og film. De kan selvfølgelig også bruges til porcelænsfigurer eller det komplette familiefoto album. Har i et behov for at gemme diverse genstande af vejen i reolen, har vi også forskellige produkter med flotte glaslåger og rammelåger til mange af vores produkter. Gør jer selv en tjeneste og bliv inspireret i vores udvalg af reoler i træ i vores webshop, hvor du blandt andet finder hvide, sorte og træfarvede reoler, der passer ind i ethvert hjem.

På Boligcenter Kædens hjemmeside har vi et stort og lækkert sortiment indenfor følgende kategorier til dagligstuen:

Sofaer

Sofaborde

Reoler

Gardiner

Nyt

lænestolen i god kvalitet
smukke stole til stuen
forskellige varianter

Ring til os

(+45) 123 456 7898