Få styr på dine ledninger – Selvklæbende beslag

Måske har du lagt mærke til, at der på det seneste ikke har været så mange nye blogindlæg her på bloggen. Det skyldes, at jeg har været i gang med at flytte til et nyt hjem. Så flytte projektet har selvfølgelig været prioriteret højst. I de sidste to måneder har det handlet om at pakke ned, tage lamper ned og gøre rent. Dernæst pakke ud, hænge lamper op og gøre rent undervejs.

Da jeg lige var flyttet ind i mit nye hjem, var der selvfølgelig ikke sat lamper op, så derfor købte jeg denne flotte Herstal lanterne. Den skabte virkelig en hyggelig og hjemmelig stemning i lejligheden. Der er bare noget helt specielt over et lysskær fra et stearinlys.

Selvklæbende beslag

Efter jeg fik pakket ud og sat mine ting på plads, dukkede de første små tegn op på ting jeg manglende i mit nye hjem. De første og tydelige tegn var, at mine ledninger bl.a. til tv og printer hang underligt. Jeg havde selvfølgelig nogle steder anvendt kabelbakker til at skjule og strukturere mine ledninger, men nogle steder mangler jeg bare noget ekstra. Jeg faldt tilfældigvis over disse selvklæbende velcrobånd, som efter signende skulle kunne holde styr på ens ledninger, og jeg må indrømme, at de er meget anvendelige og nemme at sætte på. De selvklæbende velcrobånd kan købes hos Av-calbes.dk og fås desuden i farverne sort og hvid.  Jeg købte de selvklæbende velcrobånd hos Av-calbes, og jeg havde pakken med varerne to dage efter min bestilling. Firmaet Av-calbes har et stort udvalg af kabler og div. tilbehør. I mit hjem passede de smarte velcrobånd perfekt ind, da jeg kan se en fordel i at anvende dem til flere forskellige ting. På badeværelset bliver de selvklæbende beslag anvendt til mit glattejern og  min hårtørrer, så ledningerne ikke fylder på bordet.