Når du skal ud og investere i ny sofa eller en u sofa, er det vigtigt at have en ide om, hvad man går efter. Det gør sig gældende på både model og stoftype. Hvis du har brug for eksperthjælp ved køb af sofa, så er vi hos Boligcenter Kæden et godt valg. Vi har et utal af muligheder, og vil stiller vores ekspertise til rådighed for dig som kunde.

Vi har sofaer fra mange forskellige mærker, men er især specialister i mærkerne Top line og Hjort Knudsen. Her har du mulighed for både stofsofaer og lædersofaer, samt forskellige modeller såsom u sofaen, hvor der er to chaiselonger med

Vi har også flotte sofaborde, se her

Mulighedernes land med specialdesignet sofa eller u sofa

​På vores modeller fra Top line og Hjort Knudsen er mulighederne mange, for at få den model af en sofa, som du ønsker, hvad end det er en u sofa eller en helt anden model. Vi har altid en leveringstid på fire til fem uger, og vi sørger for at levere den bestilte sofa til din adresse.

Mangler i et flot tv-bord til stuen?

Vi bruger egne fragtmænd, som vi stoler på, og derfor kan du også føle dig i trygge hænder, når de leverer din sofa. Vi leverer sofaen til din stue, så du ikke skal slæbe rundt med den, og det er gælder, uanset om du bor i hus, lejlighed eller noget helt tredje.

Kontakt os i dag

​Du kan altid kontakte os på telefon, og høre mere om vores tilbud, og hvordan vi hjælper dig med din nye sofa. Du kan også besøge en af vores butikker, og se vores store udvalg.