Find jeres nye Sofabord her

Sofabord

Inspiration til det nye sofabord

Det nye sofabord er altid med til at skabe den ekstra hygge i stuen. Desuden har sofabordet også en praktisk funktion. Vi skal jo have et sted at stille den varme kaffe, theen, den friskbagte kage eller slikskålen. Hos Boligcenter Kæden har vi mange forskellige slags sofaborde, der matcher jeres sofa. I kan vælge mellem mange forskellige modeller og former, når det kommer til sofabordets udseende.

Mangler i et nyt sofabord?

Et solidt sofabord i god kvalitet er uden diskussion nærmest en nødvendighed i ethvert hjem og dagligstue. Sofabordet medvirker til at gøre dagligstuen og området omkring familiens sofa ekstra funktionelt og hyggeligt. Det er på sofabordet, man sætter skålen med chips eller slik, når familien skal at hygge sig med en god tv-serie på Netflix eller en fodboldkamp. Andre familier bruger også sofabordet til et hyggeligt brætspil for hele familien. Det er også her, i stiller pyntegenstande, diverse nips, blomster eller flotte lysestager, når i ønsker at skabe en mere hyggelig stemning i dagligstuen.

Sofabord
nye sofa bord

Sofabordet samler familien

alt til hjem

Familien samles om sofabordet

Få hjælp til indretning

Nyt sofabord?

Sofabordet samler familien

Leder i efter et nyt lækkert sofabord til jeres stue? Hos Boligcenter Kæden finder i altid et bredt udvalg af flotte sofaborde i bedste kvalitet. I vores webshop har vi samlet et bredt sortiment af forskellige typer af sofaborde i alle stilarter og til alle behov. Et smukt sofabord er uden debat et af de vigtigste møbler i hjemmet. Det er her vi sidder med fødderne på bordet og nyder en god film eller stiller vores kaffe eller snack skål. Det er her vi hygger sammen med børnene og vennerne over en god film eller et brætspil. Bordet bruges til mange forskellige ting i dets levetid. Derfor bør i også gå efter et bord i en god kvalitet, der både er funktionelt og selvfølgelig slidstærkt.

Udforsk med fordel vores lækre sortimenter indenfor følgende kategorier til dagligstuen:

Sofaer

Reoler

Lænestole

Gardiner

kontoret
rumdeler til værelse og kontor
indretning af værelse

Ring til os

(+45) 123 456 7898