Mangler i inspiration til indretning af soveværelset?

 

Soveværelset

Find Inspiration til jeres soveværelse her

Føler i at jeres soveværelse indbyder til ro og afslapning? Hos Boligcenter Kæden har vi mange forskellige ideer til indretning at jeres soveværelse og senge. I vores webshop kan i finde alt i både senge og madrasser, lækre vamsede dyner samt puder. Vi har også et stort udvalg af flotte pyntepuder samt lamper der kan være med til at skabe både hygge og stemning i rummet.

Søger i efter ideer til soveværelset?

Find inspiration til indretning af jeres soveværelse her på Boligcenter kædens hjemmeside

Jeres soveværelse er naturligvis et af de vigtigste rum i boligen. Det er her man indhenter energien til en ny dag. Derfor er det et naturligt udgangspunkt at, i føler jer komfortabel i jeres soveværelse og derfor vælger mange også at skabe en hyggelig og hjemlige atomsfære i rummet. Tilbehør som dejlige bløde puder, et flot sengetæppe samt masser af hygge belysning er altsammen med til at skabe et hyggeligt og indbydende soveværelse. Når i har styr på soveværelsets indretning, bør i også vælge den rette seng, som kan sikre dig en god nats søvn.
Selve belysningen i jeres soveværelse er også ret så essentielt, da det kan skabe den afslappende stemning. Sørg for at i kan tænde for lyset  ved døren, så i undgår at fjumre rundt i mørket om aftenen. En lille bordlampe ved sengebordet – er både med til at skabe hygge og er også ret så praktisk hvis man skal op om natten eller blot ud på toilettet. Det er naturligvis også nødvendig når du skal læse en bog eller et magasin i sengen.
soveværelse
soveværelset

Soveværelset

Indretning af soveværelset

Indretning af soveværelset

Indretning af soveværelset i hjemmet

Vi hjælper gerne med indretning

Soveværelset er stedet vi lader op

Udover sengen er der også nogle andre klassiske møbler i bør overveje til indretningen af jeres nye soveværelse. Hvis i ønsker at undgå jeres soveværelse fremstår rodet eller forstyrrende, bør i have en form for opbevaring i rummet. Et sted hvor i kan placere og strukturere tøj, sengelinned og andre praktiske ting eventuel i form af et klædeskab eller en lukket reol. I kan også vælge et par stilrene og flotte sengeborde, så i har et sted til de vigtigste ting såsom vækkeuret, Iphone, bogen eller dit glas vand.

På Boligcenter Kædens hjemmeside har vi et stort og lækkert sortiment indenfor følgende kategorier til soveværelset:

Nye madrasser

Elevationssenge

Dyner og puder

Nyt

par i soveværelse
senge til soveværelset
indret jeres soveværelse

Ring til os

(+45) 123 456 7898