Skal i have nyt spisebord?

 

Spisebord

Find Inspiration til jeres nye spisebord her

Vi ved alle at det lækre spisebord giver jer muligheden for at nyde en skøn middag med jeres bedste venner eller en hyggelig familiemiddag. Uanset hvordan i indretter jer og bor, kan i med garanti altid finde et spisebord i vil elske hos Boligcenter Kæden. Hos os finder i blandt andet flotte spiseborde i både ask, spiseborde med hvid bordplade og mange andre typer borde. I vores webshop finder i både ovale, firkantede og runde forskellige størrelser. Vi hjælper og guider jer gerne med at finde det perfekte spisebord, der matcher jeres spisestue.

Søger i nyt spisebord?

Find jeres nye spisebord her på Boligcenter kædens hjemmeside

Når man står og skal til at vælge sit nye spisebord er ikke altid lige let. Der er mange tanker man må igennem inden man investere pengene i det nye bord. Man må blandt andet tænke på hvilken stil i ønsker. Skal det være det moderne bord, eller det mere klassiske eller hvad med noget mere romantisk? Når i har udvalgt stilen på jeres nye spisebord, bør i overveje, hvilket materiale bordet skal fremstilles i. Der findes også her et hav af muligheder hvor i kan vælge mellem vedligeholdelsestunge spiseborde, produceret af træ og de noget mere vedligelsesnemme spiseborde, som er lavet af MDF, melamin og glas.
I skal også helst have et overblik over, hvor stort i ønsker bordet skal være. Tænk over om jeres nye spisebord skal stå frit i rummet eller om det skal stå op af en mur. Vælger i bordet skal placeres op af en mur, bør i gå efter bord der er firkantet. På den måde udnytter i pladsen bedst muligt. Drømmer i alligevel om et rundt bord men pladsen ikke er til det, så har vi hos Boligcenter Kæden flere mindre runde spiseborde, der faktisk ikke fylder så meget et rum. I vores webshop står der mål på alle borde, så du ved om bordet kan passe ind hjemme hos dig.
ny spisebord ?
inspiration til spiseborde

Inspiration til spiseborde

 
alt til spisestuen

Alt til spisestuen

 
Indretning af spisestue

Gardiner til soveværelset

 

Spiseborde til boligen

Er du ikke kun på jagt efter et spisebord, men gerne et komplet sæt hvor der både indgår bordet og stolene, så kig efter vores spisebordssæt. Vi har sammensat forskellige borde og stole i spændende sammensæt. På den måde finder i let stole og bord, som matcher hinanden og indretningen hjemme hos dig.

Ønsker i selv at sammensætte jeres nye stole og bord, kan i til enhver tid frit gå rundt og finde et bord i kategorien Spiseborde, lægge det i kurven i vores webshop og efterfølgende gå ind under kategorien spisebordsstole og finde det i ønsker her. Hos Boligcenter Kæden finder i alle de spisebordsstole i kan forestille jer. I kan matche borde og stole, som i ønsker, og på den måde sætte jeres eget præg på spisebordssættet.

På Boligcenter Kædens hjemmeside har vi et stort og lækkert sortiment indenfor følgende kategorier til dagligstuen:

Indretning af spisestuen

Spisebordsstole

Se skænke og vitriner

Nyt

flot lyst spisebord
spiseborde jylland
flere spiseborde

Ring til os

(+45) 123 456 7898