Find jeres nye Tv-Bord her

 

Tv-bord

Inspiration til det nye Tv-bord

Søger du efter et TVbord? Hos Boligcenter Kæden finder i altid et bredt og varieret udvalg af kvalitet og funktionelle tvborde i mange forskellige størrelser og design. Et TV-bord eller andet TV-møbel er praktisk at have. Det er ofte det folk vælger hvis de ikke ønsker at hænge TV´et direkte ind i væggen. Bordet er også funktionel på den måde hvis du mangler plads til opbevaring af eksempelvis film, konsolspil eller elektronik.
TV på væggen

Tv-bord i flotte design

 
TV-borde

Skab hygge med Tv-bordet

 
TV-bænk

Tv-møbler i mange varianter

 

Et Tv-bord samler familien

Tv-bordet skaber ro omkring tv´et

Ligemeget i i vælger at hænge TV´et på væggen, eller i ønsker at have det stående, så vil et lækkert TV-møbel være en super fornuftig investering til jeres dagligstue. Det smarte ved et TV-bord / TV-bænk eller en TV-reol sørger for i får en masser ekstra opbevaringsplads i stuen eller på værelset. Bordet giver samtidig også mulighed for i kan have jeres TV stående på det. I slipper derfor at skulle bore store grimme huller i væggen for at sætte et TV-ophæng op. I kan i stedet flytte jeres TV-bord og rundt, som i ønsker det og er ikke bundet af indretningen bestemmes af hvor tv´et hænger på væggen. Hos Boligcenter Kæden har vi altid et stort udvalg af mange forskellige TV-møbler til enhver smag. Hos os finder i blandt andet de nedenstående TV-borde:
  • Vælg et TV-bord med ben, der kan stå på gulvet
  • Vælg TV-borde hvor i har mulighed for at hænge det op på væggen
  • Vælg TV-borde med mange skuffer
  • Vælg et TV-bord med flere skabe

Udforsk med fordel vores lækre sortimenter indenfor følgende kategorier til dagligstuen:

Sofaer

Sofaborde

Reoler

Lænestole

Gardiner

Nyt

Mangler i et nyt Tv-bord?

Skab mere ro harmoni i indretningen med TV-bordet

Med et godt TV-bord fra vores webshop kan i let som ingenting gemme de ting væk, i ikke benytter så meget i det daglige. Det er med til at skabe ro og orden i daligstuen, og er samtidigt med til i bevarer det stilrene look du ønsker af din bolig. Et TV-bord er genialt til at gemme diverse kabler / ledninger fra TV´et samt lyd og højtalere væk, så de ikke forstyrrer helhedsindtrykket af jeres indretning, imens i ser Netflix og hygger jer i sofaen med familien. Boligcenterkæden har mange forskellige både billige og kvalitets TV-borde i vores online webshop. Vi har blandt andet TV-borde i både mørkt og lyst træ, så i kan matche jeres TV-bord med resten af boligens indretning. Boligcenter Kæden har mange forskellige TV-borde til enhver smag. Kontakt os, så hjælper vi jer gerne med at udvælge jeres kommende TV-bord her hos os.  
Tv-bord

Ring til os

(+45) 123 456 7898